Hari ini keadaan di sekolah sangat tenang. Fakhrul dan kawan kawannya tidak datang ke sekolah. Cikgu cikgu dan juga murid murid merasa lega terutama sekali cikgu Hafizah dan Ms Ang. Aidil pula merasa tenang berada di sekolah dengan ketiadaan mereka bertiga.
"Dil kau dah baca berita tentang Fakhrul dengar dengar dia kena pukul rabak" ucap salah satu kawan Aidil. Mereka sedang makan bersama pada waktu rehat.
"Eh ye ke jap aku check" Aidil pun mengeluarkan telefon bimbitnya untuk membuka berita yang dikatakan.
3 PELAJAR DARI SEKOLAH XXX TELAH CEDERA PARAH DIPUKUL OLEH KUMPULAN SAMSENG
"Ye lah bro.. tapi tak tahu siapa buat. Siasatan masih lanjutan" ucap Aidil setelah membaca sebahagian artikel tersebut.
"Cam mana keadaan dorang"
"Sini tulis keadaan kritikal."
"Kesian pula tapi lega dorang takde"
"Betul tu. Tenang je dorang takde" ucap Aidil.1997Please respect copyright.PENANAQqTISAPwku
Di ofis guru pula cikgu Hafizah dans Ang saling meluahkan rasa lega mereka yang Fakhrul dan kawan kawannya tidak akan menghadiri kelas hingga akhir tahun. Ini juga bermakna Fakhrul dan kawan-kawannya tidak menamat pembelajarannya bersama pelajar pelajar yang lain.
"Woah Ang rasa lega saya sampai akhir tahun tak diganggu mereka" ucap Hafizah
"Saya pun rasa begitu tapi ada sedikit kesian juga dekat mereka terpaksa mengulangi tahun akhir mereka tambahan lagi saya dengar mereka cedera teruk." jawab Ms Ang.
"Tak pe lah yang penting kita selamat tak diganggu lagi." ucap cikgu Hafizah.
"Bagaimana dengan Aidil awak tak check dengan dia bagaimana keadaan mental dia. Kesian juga dia kena lihat maknya kena rogol tambahan lagi dia kena paksa setubuh dengan maknya."
"Saya belum kesempatan untuk bertanya tentang keadaannya. Saya sendiri sedang dalam proses pemulihan sejak kejadian itu. Mungkin petang nanti saya singgah rumah dia kot. Awak pula bagaimana, tak rasa kekok semasa mengajar?"
"Saya sekarang rasa malu lah nak berhadapan dengan murid murid kat kelas, semua tengok saya lain macam je lebih lebih lagi yang lelaki. Ikut hati saya nak berhenti je sekolah di sini tapi fikirkan dorang punya peperiksaan akhir saya sabar je"1997Please respect copyright.PENANAy6YVDLk9Yp
"Nasib awak tak pergi kalau awak pergi saya keseorangan di sekolah ni" ucap Hafizah dengan nada manja.
"Ala jangan macam gitu... saya tetap akan jadi BFF awak"
"Cakap pasal BFF, saya cemburu dengan kelas kita tu"
"Kenapa pula"
"Yelah dorang dah nampak tubuh bogel awak, saya BFF kamu lum nampak lagi"
"Kalau awak nak tengok boleh aja nanti saya sleepover lagi kita sama sama tidur bogel" usik Ms Ang.
"Hmm saya ada idea. Lepas murid murid habis peperiksaan kita tempah private spa, kat situ memang kita sama sama kena bogel"
"Bagus idea awak tu"
Hari ini Aminah mengambil cuti setengah hari untuk berjumpa dengan tauke Leong. Aminah berasa sangat puas hati dengan kerja tauke Leong kini dirinya dan anaknya takkan di ganggu lagi. Hanya rakan kerjanya Lim yang tahu Aminah mengambil cuti untuk berjumpa dengan tauke Leong tapi dia pun tidak tahu cerita sebenarnya.
Aminah kini sedang menunggu di hadapan sebuah rumah banglo yang besar dan mewah. Hari ini Aminah memilih untuk memakai blaus berwarna biru gelap dipadankan dengan seluar berwarna kirm. Blaus yang dipilihnya agak ketat di bahagian teteknya namun ditutup oleh tudung labuhnya berwarna kuning. Tudung labuhnya dipakai dengan cara mudah dilepaskan. Aminah seperti ghairah ingin berjumpa dengan tauke Leong ingin dihenjut dengannya. Setelah dua kali di gangbang Aminah, telah menjadi seorang yang dahagakan batang lelaki.1997Please respect copyright.PENANAcYGDY2vHWG
Tauke Leong keluar dengan hanya memakai singlet putih dan seluar pendek berwarna hitam untuk menjemput Aminah masuk ke dalam rumahnya. Masuk saja ke rumah dia Aminah tidak membuang masa terus memeluk tauke Leong membuat tauke Leong sedikit terperanjat. Lazimnya tauke Leong yang memulakan langkah terhadap mana mana wanita yang di jemput masuk ke rumahnya.
"Terima kasih tauke, saya rasa lega sangat dengan pertolongan tauke" ucap Aminah
"Cik Aminah kasi servis yang baik kita pun balas dengan servis yang baik" jawab tauke Leong lalu mula meramas ramas cipap Aminah.
Aminah langsung memberi satu kucupan kepada bibir tauke Leong. Kucupan yang dibalas dengan kucupan oleh tauke Leong. Tauke Leong lalu mengeluarkan lidah dimasukkan ke dalam mulut Aminah. Aminah berasa agak kekok namun cuba menyambut lidah tauke Leong permainan lidah mereka bermula.
Sambil bermain lidah Aminah memulakan langkah menarik singlet tauke Leong ke atas. Tauke hanya membiarkan saja Aminah melucutkan singletnya. Setelah singlet tauke Leong dilucutkan, Aminah melepaskan ciumannya lalu terus melutut. Aminah mula mencium batang tauke Leong dari luar seluar pendeknya. Seluar pendek tauke Leong di tarik turun dengan seluar dalamnya sekali. Batang tauke Leong kini terjuntai di hadapan mata Aminah.
Aminah mula menggosok gosok batang tauke Leong dan Aminah dapat merasakan batangnya semakin keras dan besar. Aminah merasa teruja dengan kebesaran batang tauke Leong. Nampaknya seperti lebih besar dari batang batang lain yang pernah menusuk cipapnya. Sebenarnya sebelum berjumpa dengan Aminah tauke Leong telah memakan ubat untuk membuat batangnya lebih besar, keras dan tahan lebih lama.
Aminah membuka mulutnya lalu secara perlahan lahan memasukkan batang tauke Leong ke dalam mulutnya. Aminah cuba memasukkan batang tauke Leong lebih dalam lagi namun tak terdaya. Batang tauke Leong terlalu besar jadi Aminah pun menjilat batang tauke Leong dalam mulutnya.
"Ahhhh pandai kau servis batang aku. Kalau jadi gundik aku pun lumayan." puji tauke Leong yang sangat berpuas kati dengan blowjob yang diberi.
"Tauke tak nak pegang ke tubuh saya" ucap Aminah sambil menyelak tudung labuh menunjukkan bentuk teteknya menggoda tauke Leong.
"Aku nak tgk kau buat strip tease untuk aku" ucap tauke Leong sambil memimpin tangan Aminah untuk dia bangun berdiri lalu mendorongnya ke meja ruang tamu.
Aminah di arahkan untuk berdiri di atas meja itu. Tauke Leong pun duduk di atas sofa menghadapi Aminah. Tauke Leong mengeluarkan telefon bimbitnya lalu mula memainkan muzik dari speaker besarnya di ruang tamu. 1997Please respect copyright.PENANAOz11BnYKVp
Lagu yang di mainkan adalah lagu irama dangdut. Aminah sangat memahami keinginan tauke Leong mula menggelek gelek punggungnya. Tauke Leong tersenyum melihat aksi Aminah mula menggosok batangnya. Sambil menari, Aminah mula melepaskan pakaiannya bermula dengan tudung labuhnya. Aminah melepaskan ikatan rambutnya Tudungnya terus dicampak ke arah tauke. Tauke Leong menangkap tudung itu lalu melapikkan tudungnya untuk menggosok batangnya. Kain lembut dari tudung Aminah membuat Tauke Leong lebih terangsang. 1997Please respect copyright.PENANAJDlDH0NOSU
1997Please respect copyright.PENANAFNTI270hdx
Butang blaus mula dilepaskan satu persatu. Aminah senyum menggoda terhadap tauke Leong sambil mengenyit matanya. Seperti tudungnya blausnya juga dicampak ke arah tauke Leong. Tauke Leong kagum melihat Aminah memakai coli yang dibelinya semalam. Coli dari La Senza yang berlace memang direka khas untuk menggoda. Coli Aminah juga dilepaskan lalu dicampak ke arah tauke Leong.
Aminah memusing pakaiannya kini punggungnya mengadap tauke Leong. Sambil menggelek, Aminah menarik turun skirtnya. Punggungnya terdedah kerana Aminah memilih untuk memakai g string yang diberi tauke Leong. Aminah lalu menarik turun g stringnya kini Aminah telanjang bulat tanpa seutas benang.
"Sini sayang aku dah tak tahan" panggil tauke Leong dia rasa dirinya hampir klimaks dan ingin melepaskan air maninya ke dalam cipap Aminah.
Aminah pun turun dari meja lalu memanjat sofa. Kakinya terkangkang dengan tauke Leong berada di antaranya. Aminah memposisikan lubang cipapnya di atas kepala batang tauke Leong. Sambil menurunkan tubuhnya, Aminah merangkul kepala Tauke Leong menekannya wajahnya pada teteknya.
"Argghhhh tauke!!!!" erang Aminah.
Semakin banyak bahagian batang tauke Leong ditelan cipap Aminah. Pelan pelan Aminah menaik turun tubuhnya sambil tauke Leong menghisap puting tetek Aminah.
"Arrgghhhhhhh!!!!!" kedua Aminah dan tauke Leong mula mengerang kesedapan.
Aminah dapat merasakan kehangatan air mani tauke Leong memancut ke dalam cipap Aminah. Aminah memeluk kepala tauke Leong dengan lebih erat lagi. Aminah mengangkat tubuhnya bangun melepaskan batang tauke Leong dari cipapnya. Mata Aminah membulat melihat batang tauke Leong masih besar.
"Aku nak boob job" pinta tauke Leong. Aminah pun melutut dilantai. Aminah ke hadapan ke arah batang tauke Leong lalu mengepit batangnya dengan teteknya.
"Ahhhh sedap betul tetek kau. Gosok lagi" erang tauke Leong.
Aminah pun mengesel gesel teteknya pada batang tauke Leong. Tidak lama kemudian tauke Leong pun memancut sekali lagi kali ini air mani mendarat pada wajah Aminah. Aminah terperanjat terus melepaskan batang tauke Leong. Air mani tauke Leong terus memancut mendarat ke wajah dan juga tetek Aminah.
Permainan antara Aminah dan tauke Leong belum berakhir lagi. Batang tauke Leong masih keras. Aminah mula rasa keletihan dan tidak tahu cara bagaimana lagi nak memuaskan nafsu tauke Leong. Tauke Leong berdiri lalu memusing tubuh Aminah buat masa yang sama menolak Aminah ke arah meja. Aminah pun memanjat meja lalu mengambil posisi merangkak dengan punggungnya mengadap tauke Leong. Tauke Leong dengan segera menhunuskan batangnya ke dalam lubang anus Aminah.
"Arghhhh!!!!" Aminah terpekik.
Keperitan lubang anusnya dihunus semalam masih dirasai kini dihunus lagi. Tauke Leong mengoyang punggungnya perlahan lahan kerana lubang anus Aminah masih ketat. Tidak lama sebelum Tauke Leong pun memancutkan air maninya untuk kali ketiga. Tauke Leong pun mengeluarkan batangnya yang akhirnya sudah kecil. Aminah terbaring di atas meja itu rasa sangat letih. Keletihan yang dirasainya sekarang lebih teruk dari dirinya di gangbang Fakhrul dan kawan kawannya. Ubat yang di makan tauke Leong benar benar memberi tenaga.
Melihat Aminah telah letih tak bermaya, tauke Leong pun mengangkat Aminah masuk ke biliknya. Aktiviti seks antara mereka belum berakhir lagi dan bakal bersambung hingga ke malam.
Aminah berada dalam biliknya. Jam sudah pukul 11 malam Aminah masih tidak boleh tidur. Suami Aminah pula sudah berdengkur. Aminah pun bangun menuju ke begnya untuk mengeluarkan telefon bimbit kepunyaan Fakhrul dan kawan kawannya yang di beri oleh tauke Leong. Tauke Leong telah membantu untuk unlock telefon itu dan membuang sim card agar tidak dapat dikesan lokasi.
Aminah memasuk galeri telefon Fakhrul. Rupa rupanya dirinya bukan wanita pertama dirogol oleh Fakhrul dan rakan rakannya. Banyak video di mana pelajar pelajar perempuan di sekolah itu dibogelkan dan di cabul. Cikgu cikgu perempuan juga tidak terkecuali. Selain itu banyak video juga pelajar lelaki di pukul oleh mereka.
"Memang patut mereka kena bedal mereka boleh. Ikut hati nak suruh tauke Leong bedal sampai mampus. " Bisik Aminah pada diri sendiri.1997Please respect copyright.PENANA8qHiM9GvCs
1997Please respect copyright.PENANAproj0Ccrkl


