No Plagiarism!tjYckkGENeMwXHcfJKEbposted on PENANA 我見到查利揚提問緊,唔知佢問緊邊題。1234 copyright protection236PENANA0rna1Mtzpn 尼
1234 copyright protection236PENANACQNdGg6dBe 尼
我見到答案紙其中一個答案係「今日係我地拍拖第一日」,於是我就大嗌:「今日係我地拍拖第一日!」1234 copyright protection236PENANA0pxDsIBXQe 尼
1234 copyright protection236PENANAQ4Fvbbh3F8 尼
唔知點解,我見到男司儀係咁笑,我再望向台下,啲人笑到前俯後仰,到底發生咩事?1234 copyright protection236PENANACDEUXvo41J 尼
1234 copyright protection236PENANAUu9wqGMDQT 尼
屌,我唔撚知,繼續答啦!1234 copyright protection236PENANAcBv3PaMIBP 尼
1234 copyright protection236PENANAj6gEJ6Peq1 尼
無論查利揚講咩,我都只係見到佢個嘴型。1234 copyright protection236PENANAEuITOYqMEQ 尼
1234 copyright protection236PENANAsuF83B2U3X 尼
我決定,亂答!1234 copyright protection236PENANAufE9meDzFg 尼
1234 copyright protection236PENANA0uyyLhLlIp 尼
「下跪!」1234 copyright protection236PENANAMLOKLmQBqy 尼
1234 copyright protection236PENANAIzfF2ZA5yD 尼
「I’m fine240Please respect copyright.PENANApCoGfOcbLO
thank you and you?」1234 copyright protection236PENANAdfOt3wEtZ1 尼
1234 copyright protection236PENANAhatNWaa1dx 尼
「我錯啦!」1234 copyright protection236PENANA8FcPotlNb9 尼
1234 copyright protection236PENANAf3XwEKs7bj 尼
「噴殺蟲水!」1234 copyright protection236PENANAOHtY0oVCWb 尼
1234 copyright protection236PENANAoGR6jPWfN8 尼
「對唔住,我地已經盡左力。」1234 copyright protection236PENANAQ92ejN7oa3 尼
1234 copyright protection236PENANAxYBILpRtU6 尼
「救命呀!」1234 copyright protection236PENANAnXirhJgQOr 尼
1234 copyright protection236PENANAm3WRg6pXw0 尼
我見到女司儀舉手,示意角色調轉。1234 copyright protection236PENANASZHZsnxeuy 尼
1234 copyright protection236PENANAFvkvLV64fz 尼
依家我係提問者,而我同查利揚交換左紙,我睇到問題。1234 copyright protection236PENANAlxaC0iN1C4 尼
1234 copyright protection236PENANA78msdtHRQp 尼
我順住次序問都得,反正查利揚都聽唔到。1234 copyright protection236PENANAfep7oTgJgF 尼
1234 copyright protection236PENANAr4jUSzKZDj 尼
「見到小強會點做?」1234 copyright protection236PENANAzKQg2itCPJ 尼
1234 copyright protection236PENANAnTMdsFqpSP 尼
「手術失敗,醫生會講?」1234 copyright protection236PENANARo46mQ8q7g 尼
1234 copyright protection236PENANAuQQ2XwQyBE 尼
「被人綁架你會嗌?」1234 copyright protection236PENANARrYVBzHbWX 尼
1234 copyright protection236PENANAxN0473Zkat 尼
我一直問,直到見到呢句,我個心突然停左下。1234 copyright protection236PENANAlOV0Wc0t5U 尼
「有人同你表白,你會應?」1234 copyright protection236PENANAvzB6RX1VXO 尼
1234 copyright protection236PENANAoQEELVD83M 尼
佢點會同我表白….1234 copyright protection236PENANAq71tugWKA3 尼
1234 copyright protection236PENANAgm7RiYKvOR 尼
我讀完呢句之後,我見到司儀個樣好驚訝,再望落台,啲人個表情都係同司儀一樣。1234 copyright protection236PENANAou7WxSUBQD 尼
1234 copyright protection236PENANAXdprESdvrU 尼
我再望查利揚,又係呢個普通不過既微笑。1234 copyright protection236PENANADxgRCBEm2i 尼
1234 copyright protection236PENANAUVNKunUo7D 尼
唔緊要,陣間完左自然知發生咩事,因為根據過往係台下睇既經驗,完左個熒幕就會show返頭先提問者同回答者既搭錯線,網上之後亦都有live重溫。1234 copyright protection236PENANAVk8cvJJ5fC 尼
1234 copyright protection236PENANARUJzbtZ5es 尼
依家既我,只可以繼續問落去。1234 copyright protection236PENANAX0Cr22AeRt 尼
1234 copyright protection236PENANAkz5MUoS6Fr 尼
「清代求見皇帝,大臣會?」1234 copyright protection236PENANAogBGChlkTK 尼
1234 copyright protection236PENANAWEYhnLbUOv 尼
「比阿媽發現0分測驗卷,你會?」1234 copyright protection236PENANANVxW98LKQa 尼
1234 copyright protection236PENANAJA4RdzBhlK 尼
「當外國人同你say hi,你會?」1234 copyright protection236PENANALsl5QsUXpI 尼
1234 copyright protection236PENANAFQ0OODZIp4 尼
女司儀再度舉手,我同查利揚都除低耳筒。1234 copyright protection236PENANAIE8VY5Km0t 尼
1234 copyright protection236PENANA1BM675u4El 尼
本身想同查利揚多啲接觸,但搭錯線呢個遊戲,好似雞同鴨講,根本冇可能有多啲互動。1234 copyright protection236PENANA2tO76ftsNK 尼
1234 copyright protection236PENANAypdxvnpSkT 尼
「好啦,依家公布兩輪搭錯線結果,依家我地首先講第一輪,即係查利揚老師係提問者,而盧正希同學係回答者,結果如下:」1234 copyright protection236PENANANpXVAjt4k3 尼
1234 copyright protection236PENANAWDK6CJg5OZ 尼
1. 240Please respect copyright.PENANAeQE8NRYTei
見到小強會點做?240Please respect copyright.PENANAA0ywgNL9Hr
240Please respect copyright.PENANAGI04dh5EfB
答案:今日係我地拍拖第一日1234 copyright protection236PENANAmP9heuuoSm 尼
2. 240Please respect copyright.PENANALDqlPSNaeI
手術失敗,醫生會講?240Please respect copyright.PENANAT9GjSyEJcz
240Please respect copyright.PENANAeoVoQNswKL
答案:下跪1234 copyright protection236PENANAeKREUqSM5c 尼
3. 240Please respect copyright.PENANAkzCDXkw9L9
被人綁架你會嗌?240Please respect copyright.PENANACBNIbudWgB
240Please respect copyright.PENANAXE3sQVkfvx
答案: I'm fine thank you and you?1234 copyright protection236PENANAmVqUdAE5YH 尼
4. 240Please respect copyright.PENANAZmd5pYvj0k
有人同你表白,你會應?240Please respect copyright.PENANAtw6pCHaUeZ
240Please respect copyright.PENANA9MfiJh1fTO
答案:我錯啦1234 copyright protection236PENANAyeXGUlQRT2 尼
5. 240Please respect copyright.PENANAsEberuqeuk
清代求見皇帝,大臣會?240Please respect copyright.PENANAkC93tvWv1K
240Please respect copyright.PENANAgbV84DGVJE
答案:噴殺蟲水1234 copyright protection236PENANAFnyJQ2055W 尼
6. 240Please respect copyright.PENANAdxBpqV7kya
比阿媽發現0分測驗卷,你會?240Please respect copyright.PENANAPzCJFSalaC
240Please respect copyright.PENANAZBBEruL0k1
答案:對唔住,我地已經盡左力1234 copyright protection236PENANAJ1wUhBcMcD 尼
7. 240Please respect copyright.PENANA0Wy7egcEXf
當外國人同你say hi,你會?240Please respect copyright.PENANAS2QiDaDgMw
240Please respect copyright.PENANA37beCjYkzw
答案:救命呀!1234 copyright protection236PENANA3EBlWoNu91 尼
1234 copyright protection236PENANAoFkB87ts7S 尼
第一題,我答左啲咩?1234 copyright protection236PENANALtiQ6DFv4k 尼
1234 copyright protection236PENANAul3OpMk7iD 尼
我瞪大雙眼再望多次,確認自己冇睇錯。1234 copyright protection236PENANAfgbBtAIlIM 尼
1234 copyright protection236PENANAmeXJ4TF1DC 尼
見到小強會點做?240Please respect copyright.PENANAZcD0Wbsbix
240Please respect copyright.PENANA5ktacz8tIE
答案:今日係我地拍拖第一日1234 copyright protection236PENANApnB4iY0q4p 尼
1234 copyright protection236PENANA3Io09DQjF5 尼
??????????????1234 copyright protection236PENANAdjmoHSKdZy 尼
1234 copyright protection236PENANAplVwe8qabv 尼
怪唔知我個陣第一條答完,司儀都係到笑。1234 copyright protection236PENANA260Cdgi2mp 尼
1234 copyright protection236PENANADCdk68tSDV 尼
我臉如死灰,好想快啲落台。1234 copyright protection236PENANALITI7bpXQb 尼
1234 copyright protection236PENANArMazlReB2h 尼
「第一輪搭錯線,好可惜盧正希同學係獲得0分。依家我地睇埋第二輪搭錯線結果。」1234 copyright protection236PENANAA0AcBqDigr 尼
1234 copyright protection236PENANAEOlZq2jxFR 尼
1. 240Please respect copyright.PENANAUjc2WFbO0X
見到小強會點做?1234 copyright protection236PENANABARWnIoyiS 尼
答案:我錯啦1234 copyright protection236PENANAVY7nxqtHGV 尼
2. 240Please respect copyright.PENANAh5n190ytAY
手術失敗,醫生會講?1234 copyright protection236PENANADEBpkjw8hs 尼
答案: I’m fine thank you and you?1234 copyright protection236PENANAKEI3XXfHrx 尼
3. 240Please respect copyright.PENANASq5W774OG6
被人綁架你會嗌?1234 copyright protection236PENANA5a34jMJg7C 尼
答案:下跪1234 copyright protection236PENANAWs8AmNp70X 尼
4. 240Please respect copyright.PENANAXNPgvMHPNe
有人同你表白,你會應?1234 copyright protection236PENANA5UMD4yoSVx 尼
答案:今日係我地拍拖第一日1234 copyright protection236PENANAYxC2NMqQ2P 尼
5. 240Please respect copyright.PENANAsi36F1ycNQ
清代求見皇帝,大臣會?1234 copyright protection236PENANA59ApUCkeeA 尼
答案:救命!1234 copyright protection236PENANAFeGLVmP4Ch 尼
6. 240Please respect copyright.PENANAirBOFxFa6C
比阿媽發現0分測驗卷,你會?1234 copyright protection236PENANAjGJIqEVZEq 尼
答案:噴殺蟲水1234 copyright protection236PENANAZOiVEheTDM 尼
7. 240Please respect copyright.PENANAdAoI3fSEmq
當外國人同你say hi,你會?1234 copyright protection236PENANAhFonwSduL3 尼
答案:對唔住,我地已經盡左力1234 copyright protection236PENANAVel0SqXeZS 尼
1234 copyright protection236PENANAhkYd1eVaPp 尼
「查sir第4條啱左,獲得1分。」司儀講。1234 copyright protection236PENANAai8hVZbKeB 尼
1234 copyright protection236PENANA3RQzbKLuSh 尼
我對眼停留左係第四條題目,冇郁過。1234 copyright protection236PENANAMKSrlTWOh0 尼
1234 copyright protection236PENANAmWZ3KHLBof 尼
有人同你表白,你會應?1234 copyright protection236PENANAvxgfjiYSqc 尼
答案:今日係我地拍拖第一日1234 copyright protection236PENANAcrNVYqtSxC 尼
1234 copyright protection236PENANAZ1HYSnPGUx 尼
當時查利揚真係咁答?1234 copyright protection236PENANAvTKxuFbr2q 尼
1234 copyright protection236PENANAkyaKjIvtuK 尼
我望望查利揚,佢保持微笑咁睇住題目。1234 copyright protection236PENANAFGNAm2Orgb 尼
1234 copyright protection236PENANAenwc4suBpk 尼
隔左幾秒,查利揚側過頭望向我,嘴角勾起一個禮貌既微笑,但下一秒佢又望向返題目。1234 copyright protection236PENANAl3PH24OfVl 尼
1234 copyright protection236PENANA4P4Ozoibe7 尼
又係呢個教科書公式笑容,好似係我得望得佢太耐,而禮貌回應。1234 copyright protection236PENANA914ngDimce 尼
1234 copyright protection236PENANA1ewN1Qf9Hi 尼
好多時候,我見佢對其他學生,都係呢個笑容。1234 copyright protection236PENANAgajOdKFGyN 尼
1234 copyright protection236PENANAqu5CEVYHdU 尼
我好想知,呢一刻,查利揚係諗緊咩?1234 copyright protection236PENANAUwibUcGNaH 尼
216.73.216.253
ns216.73.216.253da2